Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEMMAHÖRANDE

jag hör hemma vänsterut

(mycket längre ut än CH)

ganska stursk och resolut

och just ingenting att se på

men i första hand är jag

en som Herren Jesus frälst

Honom tillhör jag i dag

Han är inte vem som helst

 

 

jag är framför allt Guds barn

ja, där är jag barn i huset

det har varit så sen jag

kunde öppna mig för Ljuset

så det viktigaste är:

jag är fri och jag är frälst

och det är om det som jag

vill berätta allrahelst

 

 

jag hör hemma ovan där

en dag blir jag hemförlovad

där ska ingen gnälla på

att jag skapades begåvad

ingen hyllar tvivlet där

där finns inga idioter

sådant folk finns bara här

bland utopias patrioter

 

 

LARZ GUSTAFSSON  12/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2016-08-12 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint sammanfattat om att vara Guds tillhörighet och veta var man hör hemma!
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP