Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte

Jag kan verkligen inte
vara den
som ler sådär så att alla
runtomkring känner av det

Eller hålla någon i handen
och viska romantiska saker
vara sådär
löjligt kär

jag kan bara inte göra det

När jag använts klart
vill
jag
vara själv med mina
demoner igen

ångra och glömma
inte röras

taggarna ut

jag önskar att det var annorlunda
men jag kan bara inte




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-12 23:12



Bookmark and Share


    KeB
Fin och talande!
Var som du är även om det kan kännas jobbigt!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sandra A