Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: HOW TO DESTROY ANGELS - ”Is Your Love Strong Enought?”


Endast väggar talar

 

 

du min vägg

talar jag talar du till mig

talar du

 

jag har talat nu

talar du till mig igen

aldrig mer

 

tala tala tala tala tala tala tala tala

 

varför lyssnar ingen

måste man SKRIKA för att

någon talar

 

som inte ens är

i närheten du finns inte

där

du finns

inte skrika inte inte inte

nu skriker jag

 

nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu

skriker jag igen

 

och ingen lyssnar ingen där

 

du lyssnar bara

inte lyssnar du nu heller

med vaxpropparna

öronvax vax vax vax vaxa

vaxa vax vax

 

talar du till mig

mina väggar talar inte mer

jag har övertalat dem

att bara tiga

 

det snöar

på min TV skärm total

tystnad råder

i dunklet bakom lädersoffan

ligger Laura Palmers

mördare

 

hon skriker inte

mera nu

aldrig aldrig aldrig aldrig

inte en gång till

en gång till skriker hon

inte mera nu

 

endast väggarna talar

tystnaden

 

Total

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-13 21:46

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Samma replik som Lena Själsöga

ensamhetens smärtsamma mörker viner som iskalla vindar genom rummet
2016-09-11

  Lena Själsöga Keijser
smärta
den karga ensamheten viner i stroferna
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP