Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

METODER


proppa alla oppositionella
fulla med psykofarmaka
skulle någon ändå börja gnälla
bjuder du på en räkmacka
följsamhet är bra för karriären
slickar du uppåt får du glass
om man inte sätter sig på tvären
färdas man snabbt från klass till klass

LARZ GUSTAFSSON 14/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2016-08-14 18:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är som det står i en gammal dikt att trälen "känner mindre sina fjättrar, när han tänker som hans herre gör".
2016-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP