Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närvarande...bagatell 116

 

 

Den som sett döden

i vitögat tar inte

livet för givet

tar vara på varje dag

som det vore den sista




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2016-08-15 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP