Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskebön...bagatell 117

 

 

Fly hädan mörker

ge plats för hjärtats ljus ta

mig ut ur kylan

torka mina tårar ge

mig mitt leende åter

 

skingra molnen bry

dig inte om att himlen

gråter lovar du

mig en ljus morgondag jag

gammalt mörker förlåter

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-15 21:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del texter går att läsa utan att ha stövlarna på.
2016-08-16

    ej medlem längre
Sorgesamt liksom livet ibland
2016-08-16

  Åse Tropp VIP
De orden gråter, inser ber och smärtar!
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP