Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: STILE ANTICO - ”See, see, the Word is incarnate.”


Hör du sången

 

 

jag och du

vi byter plats en dag

en dag som alla andra

dagen annorlunda

 

ta av dig kläderna

nu vill jag se dig naken

nu vill jag se dig obeslöjad

 

ta av dig vuxenlivet

nu vill jag möta barnets blick

höra dig jollra glatt

 

i dödens omedelbara närhet

 

faller maskerna av

faller maskeraden faller prålet

bli ett naket barn

 

bli dig själv ett tag

göm dig på en blomsteräng

glöm dig i fågelsång

skratta högt

 

och gråt innerligt länge

 

ser du tranplogarna

hör dem skria sitt avsked

nästa år

nästa vår

 

skall de återvända

med samma vemodiga sång

då har du bytt boning

 

då är du äntligen fri

då har du fått dina vingar

hör du sången nu?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-17 08:24

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Livet de kanske aldrig velat valt,utan födda in i det ..

Du seglar in det vackert och som slöjfångaren bered inför nästa år..

Vackert text med ett stort större djup i..inte bara att ta av slöjan/masken..svårare än så!

En bra text med och som ger tänk!
2016-08-18

  Anya VIP
Vacker i sitt vemod. Jaa nakna människor utan konstlad mask är vackra. Jag föredrar sådana människor. blir så osäker när maskerna ska på.
2016-08-17

    ej medlem längre
Texten inger hopp och är vacker och lyrisk. Magiskt med kombinationen text och musik.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP