Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mörkret tätnar

Varför ställde ingen de rätta frågorna?

tittade bort

valde att inte se

osynlig för omvärlden

så liten och plötsligt så stor




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-18 00:07



Bookmark and Share


  Zandor
den är som min....
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sandra A