Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga trots rädsla







Ville så gärna
men var rädd att få nej

funderade
vägde för och emot

bättre att fråga
och riskera ett nej

än att avstå
och aldrig få veta

ställde min fråga
fick ett ja




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2016-08-18 10:24



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Det är mod att göra det trots rädslan.
2016-08-21

  Mirreh VIP
Så bra den är. Superb!
2016-08-21

  ResenärGenomLivet VIP
Kan vara bra att förbereda sig på både ock...fint skrivet...
2016-08-19

  KattenKin VIP
Rädslan lägger hinder på vår väg, skönt när man besegrar sig själv. Bra berättelse att föra fram budskapet i.
2016-08-19

  Gunnel Eriksson VIP
Bra att våga riskera ett nej.
Ännu en fin, kort livsfilosofidikt.
2016-08-19

    ej medlem längre
ett nej kan knäcka den starkaste. tur du fick ja.
2016-08-18

  Karina"Kia"
Att gå frågande ifrån är att ångra,att tänka om och om igen,varför!

Så bra beslut och ingn fråga kan vara fel,det är bara svaren som kan bli annorlunda...!

Bra och starkt gjort!
2016-08-18

    ADI Nehlin
Modigt av dig!
2016-08-18

  Blomma-Stjärna VIP
mod är väl just detta; att trotsa sin rädsla, - då rädslan inte är en uppmaning att springa (ingen björn på vägen) - !
2016-08-18

    Dan Myrbeck
Man ångrar oftare frågor
man aldrig ställde, än
frågor man ställt.

Och, ja visst, ofta är oro
obefogad!
2016-08-18

  Anya VIP
Jaa dessa överväganden man gör i livet. Svårt...mycket svårt. Men ibland måste man våga fast risken/chansen är fifty fifty. Bra ordat!!!
2016-08-18

    ej medlem längre
Ja det är inte lätt att vara modig alltid, hade det blivit nej så gick det väl att komma över det också!
2016-08-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl tänkt och vågat! Och ett råd att följa.
2016-08-18

  StinaJ VIP
Precis så är det. Man måste våga för att vinna.
2016-08-18

  Eva Helene VIP
Friskt vågat hälften vunnet, och här var det ju full pott. Fint!
2016-08-18

  louisegirl
Gäller att ta klivet och våga...
Bra skrivet!
2016-08-18

  M.Eta
Ibland är man rädd i onödan, men man kan ju inte alltid veta. Skönt för dig den här gången i alla fall.
2016-08-18

  Öknens Ros VIP
Bättre ställa frågan, än gå i ovisshet.
2016-08-18

  överlevaren VIP
Att våga ta klivet är steg i rätt riktning och oavsett svaret är man en vinnare!
2016-08-18

  Maria Sundelin VIP
Ofta är oron värre än att våga göra
Kramar
2016-08-18

  Marianne Räf
En härlig historia ! Med sitt lyckliga slut!
2016-08-18

  walborg
Kärleken är modig
2016-08-18

    ej medlem längre
Att våga är att vinna inom sig själv...
2016-08-18

  Niliboy
Ja, att fråga.Ett av mina dilemman för min tidskrift, den är så enkel att jag vill sälja den själv
2016-08-18

  Stephie
Att våga våga .. :)
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP