Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan önska att sådana här vakter inte har egna barn,fan ! har inte vaktbolagen bättre koll på vilka de anställer ?


ATT VÄLJA RÄTT YRKESINRIKTNING TILL SJÄLVHJÄLP

Utan  att  generalisera  kan  man  noga  påstå
att  somliga  väljer en yrkesinriktning anpass-
ad efter ens  egna  önskemål av att uppnå sin
egen självhävdande bekräftelse på bekostnad
av andra individers utsatthet.

Denna känslomässiga störning och komplexi-
tet av outvecklad självkänsla  när  ingen filan-
tropisk empati.

Det är väl känt att osäkra  pojkar gärna söker
sig  till  polisyrket, psykiskt infantila till psyki-
atriker,extremfeminister  till socionomer etc...

Överlag kan räknas yrken där de själva skulle
behöva en praktisk hjälpinsats, men de väljer
vägen till självhjälp genom en utbildning.

Det finns även undertoner av maktbehov över
utsatta   människor,  vilket  ofta  avslöjas  som
tjänstefel,vanvård mm.

Detta  ämne  bör  diskuteras  grundligt  i  hur
individer  marknadsanpassas, som  samhället
får de monster det förtjänar.
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-20 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP