Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOXY STEG AV BUSSEN

foxy steg av bussen

parfymerad med mystik

som en ros från hollywood

men ingen annan lik

tjugonde augusti

det är dags att göra stan

shoppa små presenter

eller kanske en divan

 

 

foxy steg av bussen

som en höstens färgkaskad

slutet av en sommar

lämnar centrum av en stad

lycka luktar läppstift

i en tid då drömmar dör

självsäker är gången

själen sirlig, skir och skör

 

 

LARZ GUSTAFSSON  20/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-08-20 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP