Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SCRIPTUM LITTERARIS

Den  gränsöverskridande  arbetar  ofta  på  att
skriva  det  omöjliga och  få  det  framstå  som
möjligt, men i förhållande till de  mest  uppen-
bart  elementära  sakförhållandena  är  grund-
förutsättningen för  ett  välvilligt  mottagande
som sakskäl i övrigt välkommnade i en seriöst
bottenlös  utredning  i  vad  texten  söka  fram-
kalla ur det fördolda, samt  att  i dess  pragma-
tiska etik utröna  på  vilket  sätt  denna  bryter
mot   det   villkorat   stadsfästa   och  kan  över-
brygga tro mot vetande.

Det tarvar dock intet  intresse  hos regelverket
om det rör sig  om  allmänt  menande  skrifter,
som  kan  anses  oförargliga och enbart  gynna
den  förborgerligt   stoiska   allmänbildningen,
vars ataraxi förstelnat intellekten.

Som då någon stod och ville bygga empatisk in-
tellektuella broar,till genererande positiv fram-
tid, vad så det förskräcker  de hjärntvättade för
att bryta mot dolda diktaturers norm !?
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-22 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP