Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNABBA SKJUT O KLIPP

Det är inga romantiska tjejer som ligger  med
romantiska killar i detta århundrade, den tids-
epoken är förbi,nu gäller snabba skjut o klipp,
känslobefriat,för känslor o sådant, det  tillhör
enbart de starkaste.
Knulla  utan  kärlek eller  kondom  återverkar
ofta negativt på samhället.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-22 15:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Synd att de är så rädda för sitt innersta.
2016-08-22

  Zandor
töm å glöm således...
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP