Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina texter

Dina texter skapade
oss,
strömmarna av bilder
förverkligade våra viljor,
de nertryckta tangenternas musik
en tango för två,
och orden
som smeksamma fingertoppar,
formade
vägen ut i ljuset.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-23 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP