Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KUNGARNAS KUNG

kom alla praktfulla

taktlösa, maktlösa

så ska Han ge er Sin frid

kom alla sjukskrivna

utdrivna, uppgivna

kom varje sänkt individ

 

 

religionen

har inget att erbjuda

den är ett tomt surrogat

lått detta budskap

få spridas och genljuda

i denna syndiga stat

 

 

Hans ok är milt och

Hans börda den lättaste

religionen är tung

spill ingen möda

den kan inte mätta dig

det kan blott Kungarnas Kung

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2016-08-23 14:05



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Rytmen är bra och lätt att följa. Du skriver om viktiga saker i en rolig anda.
Starkt !!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP