Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FRÅNSKILD SUPUTS ORIMLIGA BEGÄRAN

Fyllot : Ö dö ! du som ha ordet i din makt,kan du int skriva
till min fd fru, lite ofredande texter, kränkande å taffsande,
framställa na som den slipprigt  slampiga  slampan  hon  ä,
skriv om sånt som gör att hon kreverar av ilska till att börja
med,sen övergår du till att sänka na ända ner i fotknölarna,
ta heder å ära från na om hon  nu har nån kvar,för hon har
kidnappat barn och hjärntvättat  dom, å de  enda  hon har i
huvvet är pengar å sex,nå hjärta finns int, för  hon  ha  lura
karar på löpande band och är medlem i det feministiska nät-
verkets krimminella org, låt  hälsa att vi ä tie karar  som ska
anmäla na för att ha utnyttjat oss  sexuellt, och  tie  vittnen !
de e övervägande mycket det i sådana  fall, så  hon  kan nog
se fram emot några år på Hinsan samt ett stort skadestånds-
anspråk för kränkning,sveda å verk.

Skribenten : Hur mycke har du druckit egentligen ? om allt
de där är menat och sant så gå  till en advokat, för de där är
för mig en helt orimlig begäran och inte mitt bord.
-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-23 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP