Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: JAN JOHANSSON - "Visa Från Utanmyra"


Osynliga murar

 

 

Vi som då

dessa ljusa sommarnätter

bara nu

 

bara du och denna

 

bländande klarhet

kan jag se dig i silhuett

ljuset

faller in från vänster

öga mot öga

 

tystnaden

 

ingen som rör sig

nu

är vi båda lika ensamma

lyssnande

natten i natten

 

såg vi sorgen

i varandra vandrade vi och

våra ögon ögon

 

en ljusblixt fokuserad möttes vi

 

den öppna fiskebåten

låg förtöjd

vid handelsbodens brygga

nytjärad

 

väntande som vi

svart och glänsande

som vi

som en väntande

tjärlek

 

tjärlek tjärlek tjärlek

 

mellan oss

bara dessa osynliga

murar

 

bara denna vita intighet

*

göran 23.08.2016

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-24 07:33

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert om en kärlek i flykten....tänker jag. Tycker om h ur du leker med tjärleken... Luktminnen är sannerligen starka.
2016-08-24

    ej medlem längre
Ett fint stycke poesi. Gillas!
2016-08-24

  Marita Ohlquist VIP
Spännande text som stimulerar tanke, känsla och fantasi!
2016-08-24

  Schizooliza
Love this!!! Nerv med välsilsde ordval så man sveps med direkt i denna spänning. Bra!
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP