Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vila i frid

Att vila i frid,
en tröst i mörker.
Att dö på förtid,
begravd i skulder.

I en diet av
dryck och sprutor,
en tidningsnotis och
en enkel ceremoni.

Barn som skrattar
och leker, släktingar
som inte vet vad
hon heter.

I ett fall en ros
så kall, ett enkelt
adjö för vi alla
ska ju dö.




Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-25 08:48



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
En berörande dikt.Visar att vi måste engagera
oss i våra barn på ett bättre sätt än i dag.
TBG.
2016-08-28

    Jim Friberg VIP
Men några ska blöda innan också
2016-08-26

  ULJO
Vad jag gillar din text. Den är magisk
2016-08-26

  Marianne Räf
ÄR det så ??!! I vilket fall som helst
så gilla´ jag din dikt, denna ! Såå fin !
2016-08-25
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP