Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TED BUNDY

make up i bilen

puder och mascara

säg mig, vem kan den

lycklige vara?

anar man oråd

eller kanske fara?

frågorna kan jag

aldrig besvara

 

LARZ GUSTAFSSON 25/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-08-25 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP