Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: AVATISM - ”Mastodon” (Mind Against Remix)


Silvertrådar

 

 

 

silvertrådarna

av dig sammanknutna

flätade jaget

 

bringade framväxande pärlemor

 

är detta jag

gestaltad av ett gungande barn

i parken därborta

 

eller i diskoljusen

trance-minitechno-dunket

jagade oss

och

boum-tchik-boum-chik-boum-

boum-tchic-boum

dansade oss

 

borta borta

 

du sade sedan

du inte alls förstod mig då

jag frös alltid

 

så du tog mina kläder

lät ditt mörka hårsvall falla

över mig ensam

 

helt blottad naken

 

utanför

rummet parken stjärnorna

väntande

plockade jag silvret

 

och ingen visste

varför min summer

var så helt tyst

 

men

 

jag saknade dig

du satt ändå alltid där

tyst

närmare än nära

 

himlen var aldrig längre

månen

platt som en pannkaka

utan baksida

flat moon theory”

 

och

 

kvällningen kom

med skymningsfåglar

smärtfåglarnas entoniga

sång

 

vi var lyckliga då

vi är det fortfarande

utan att

vi vet om det

*

göran 26.08.2016




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 05:04

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med Marita,
men slutraderna var oerhört starka!
2016-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Läser och läser om, försöker tolka avslutet men tankarna flyger omkring på osäkra vingar!
2016-08-26

  Anya VIP
Vilket starkt slut:
"vi var lyckliga då

vi är det fortfarande

utan att

vi vet om det"

Jaa kan man vara lycklig utan att veta om det? Texten har samma tema som mig idag. Osynlig lycka liksom... En vacker text där diktarjaget möter en kärlek i ett diktardu som verkar flyende.
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP