Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"HERRE GUD!"

ljusnar det från något håll?

kanske söderut

och vid vilken tidpunkt ska

regnvädret ta slut?

dagsschemat har ödelagts

det känns fel för mig

Herren Gud har skuldbelagts

av en tomårstjej

 

 

LARZ GUSTAFSSON  26/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-08-26 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP