Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser på månen...bagatell 137

 

 

I drömmen på nytt

född här av nödd ljuset som

släcker ner mörkret

i natt blinkar stjärnorna

imorgon skiner solen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-26 20:50



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Hoppfull
2016-09-05

    ej medlem längre
Positivt...med ljuset
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP