Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tider

det kanns som det gor nar det kanns djavligt bra
och det bara hander det som ska handa
pa gott och ont
med mer gott.

vi viks ut och viks in i symetri med vinden
vi fruktar flykten men fortsatter springer
kanner du hur det kanns
hjartat slar itakt med lagorna som brinner
vi kastas runt och byter om men bestar
i lyckan starkare an minnet av kriget

har ar oro ett overflod vi inte behover
nar vi springer okar mot det som vi vinner
antligen en lugn bris i livet
systrar och broder.

en heldel vagar har vandrats
mellan skogar stader och haven
naturliga kickar och nya kulturer
sen kommer mer kemikalier som proppas i kaften
lyfter hela skallen tills det ar vardagsmat
en vardagsak du bara tar varje fuckin dag
tills dagen man ar ren i lugn
och tittar tillbaks, saknar, skakar
pa huvet och undrar va man fuckin va
dricker en whisky tander en gas i lugnet och mar bra
i nuet jag ska kampa for att behalla kvar

min van och broder, glada att vi star har pa vagen vi valt att ta


sa manga ar nu men antligen blivit ren




Fri vers (Spoken word/Slam) av utebliven
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-27 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

utebliven