Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyresta: Stor fin skog i södra storstockholmsområdet.


Fyra haiku efter utflykt i Tyrestaområdet

Sensommarskogens
tystnad fylls av fågelsång:
hjärnas ljudminne!

 

En silltrut delar
stolpe med två eller tre
kajor. Förbrödring?

 

Nötskrikor skriker
som nötskrikor har för sed.
Alls ingen skönsång!

 

Hack-hack-hack-hack-hack
Hack-hack-hack-hack-hack-hack-hack:
Hör-hack-spetts-hai-ku!




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-27 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP