Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs: Tittelcitatet lånad av Oscar Wilde


ALLA LIGGER VI I DIKET MEN SOMLIGA AV OSS SKÅDAR STJÄRNORNA

Där  ligger  du  nu  utslagen som  förlorare,
förvandlad  till  hälften djur och människa,
men  du var en hård  djävel som vi nödgad-
es  använda  hela  vår  ondskefulla  arsenal
av strategiska  vapen  för att  få  dig på  fall,
men du överlistade tydligen  de  flesta,
precis som om du tagit  tentamen hos djäv-
ulen och lärt dig hur vi tänkte.

Men till sist visade  det  sig  att  du bara var 
människa och föll för vår  ondskas  övertag,
för så går det för alla de  som  tror  sig vara
förmer än oss andra dödliga och belöna oss
med godhet, så ta nu på dig  våra  missgärn-
ingar och förlåt oss vad vi gjort mot dig.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-28 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP