Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagen

 

Hon var bara kysst

av En man...

 

 

men så kom Han

 

 

och tog henne

utan att fråga

 

 

Hans händer

var så hårda

emot hennes mjuka

och Han log

då hon grät

så tyst att ingen 

kunde höra

 

 

Han tog

Han tog

och Han tog

tills ingenting 

kvar fanns

att ta

 

 

Hon var bara kysst

av En man...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 501 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-29 14:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör… man blir känslosam…

av dina ordtankar…





2016-08-31

    ej medlem längre
Så sorglig, känns som om hon, hennes vilja och längtan efter andra mannens kyss blev ett utnyttjande av honom.

Blir nästan lite arg över hur han utnyttjar för egen vinning utan att se henne

Tack
2016-08-31

  Leo Rudolphzon
Orden är ställda
Men handling lämnar du till mej
Helt underbart
Låta mej fara vidare
Orden som ställda
2016-08-30

  Fem hjärtan VIP
En fin dikt som berör..!
2016-08-29

  Nils-Robert

När ingen hör ropen, då manen likt en spindel suger blodet ur sitt offer till sista droppe.
2016-08-29

  M:tin
Speciell och berörande!!!!!!
2016-08-29

  Zandor
jag tvekar...är det positivt eller negativt...
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP