Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min spegel


Prydnad

Du är
min spegel,
du lär
mig en regel,
att se min bild
i din blick så mild,
att se mig själv i ögats lins
bekräftar att jag finns.
Jag ropar ut
intigheten fick ett slut!

*
Dikten uppläst


Prydnad




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-06 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP