Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikfil: NICK DRAKE - ”Things Behind The Sun”


Vi hade bara varandra

 

 

Är vi framme?

borde vi inte ha varit det

redan förut

 

före oss innan

lyssnar du fortfarande

varför dessa

ständiga repriser

 

att alltid

behöva återvända

och den andra stefan

som haltade

på den högra foten

 

han bara satt där

medveten om

att han

inte kunnat lindra

smärtan

 

men jag

 

minns ju aldrig

hur hon egentigen

såg ut

 

när hon plötsligt

sjönk ihop

fallande upplöst

borta

 

vi hade bara varandra då

 

nu är jag

som vinden som

havet

 

där jag ligger

skvalpar mot strandstenarna

och glittrar

 

i solen

 

(I desperationen över att inte kunna skriva Poesi, skrev jag denna xxxx.)

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-30 07:11

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känslosamt bra.. tycker jag…

tycker om musiken till också…

MVH Ninananonia
2016-08-31

  Marita Ohlquist VIP
"vi hade bara varandra då"
några få ord med stort innehåll.

Har läst och läst om och varje gång fastnar jag vid den raden.
2016-08-30

  Anya VIP
Känner saknaden av denna HON som upplöstes. Visst kan du skriva poesi!!!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP