Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände faktiskt ett syskonpar som hette Steinvender i efternamn. Men det är en annan historia.


STENVÄNDARE

du vänder på stenar

och fram väller otäcka kryp

du stegrar dig, skenar

får stryk av en sterotyp

var segern värd striden

och tiden i lidandets ugn?

en höstkväll i tiden

blott Jesus kan göra dig lugn

 

 

nu nalkas du slutet på resan

som varat ett år

så låt ingen dra dig vid näsan

och tillfoga sår

för dagarna som ligger framför

passerar dig snart

sen står du med palmblad i handen

när allting är klart

 

LARZ GUSTAFSSON  31/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2016-08-31 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tiden fort flyr, ska vi få något gjort måste det gå fort. Bra skrivet!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP