Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara spontan haiku..


natt

natten är mörk
och jag ligger ensam
i frusen säng.




Bunden vers (Haiku) av nattstjärna
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-05-11 21:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
intressant... 4-6-4....och så innehållsrik....du väver in känslan mästerligt här...
2006-06-01

  Liv Sol
Är inte haiku baserad på 5-7-5 stavelser? Kanske en alternativ haiku :)

Du är duktig ju. Publicera mer, jag vill läsa.
NU KVINNA!


Ps. Veronica <3 Duncan 4-ever!! Ds.

MVH, ditt i framtiden mkt trogna fan
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

nattstjärna