Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MISSTAGET ( I )

De trodde  de  lyckats  förstöra  honom,
men det de inte visste  var att  han  bara
blev värre och bättre.

Det  enda  positiva  med  fiender,  är  vet-
skapen om deras  ynkedom och  uselhet,
samt att man inte nedlåtit sig bli likadan.

Det fienden är mest  rädd för att förlora,
berövar de dig, utan tanke på att du kan-
ske inte ser det som en  förlust  för  egen
del. 

Man bör lära känna sin fiende innan man
går till anfall.

Fienden bör vara dig värdig,men är det en
sådan som kan anses för  dum  att  låta  sig
provoceras av,bör man ignorera.
-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-03 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP