Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel

Jag är så fruktansvärt trött på att
gå sönder

Som mormors gamla vas.
sprucken och hoplimmad

om och om
igen

Som ett pussel där bitarna tvingats ihop
hörnen fattas alltid.

sopade under mattan
söndertuggade
bortom igenkänning.

jag är...




Fri vers (Fri form) av Sandra A
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-03 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra A