Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In Essence We Are One

In essence we are one
Divided against ourselves
That is our fate
Since dawn of time




Fri vers av Göran Gustafsson VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-06 12:01



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så vackert, manar till eftertanke.
2016-09-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte ett väsen med den som inte är en ny skapelse/pånyttfödd.
2016-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Göran Gustafsson
Göran Gustafsson VIP