Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Svartsjukans monster. En del läsningar av texter har som gjort sig förtjänta av ett litet längre stycke utmejslade rosor som vore de av beständigt trä stundom.


Kritik på en text (1608) som det nog var tänkt





Det är en sorts trygghet i att läsa prosa,
alldeles oavsett författare,
bara det är god läsning

och en vet med sig
att allting har ett slut
som en inte somnar av precis heller.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-06-04 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP