Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad till texten av en persons småprat i natten, i mejlen.


Nästan ingenting om förälskelse




Medger att ibland går något fel på vägen
även om det var menat rätt
från en som första början,

svaret är ofta nog
att en inte kan vara säker,
på det viset

har diplomati en del gemensamt
med förälskelsen,
det vill säga

att skänka mottagaren en känsla av
att vara sedd och på det viset
kan det väl inte gå fel?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2017-01-31 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP