Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mycket konstig person

Är jag verkligen så annorlunda som jag tror
förvägrar jag inte mig själv vad jag egentligen behöver

Jag har alltid låtit mig själv vara ett undantag
allt som gäller för en människa
gäller bara undantagsvis även för mig

Jag är mänsklig men inte tillräckligt
inte fullt ut, inte nödvändigtvis

Tillräcklig endast med konstighet




Fri vers av Oak VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-10 02:00



Bookmark and Share


    samole
Svår dikt att läsa.
Jag var ungefär 35 år när jag började känna mig som en person, fick tid, värme och uppmärksamhet av terapeuter som var mänskliga.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Oak VIP