Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågmält skådespel...bagatell 139

 

 

Fjärilssamling runt

busken tisslar och tasslar

andar i samspråk




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 127 gånger
Publicerad 2016-09-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP