Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Swenglish...bagatell 140

 

 

NO TO NATO no

more Yes is yes to nature

ät gröt som Gunde




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-10 11:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är kul med blandning av språken...:-)
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP