Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastoral bagatell...143

 

 

Dina andetag

ett väsande bälgaspel

där orden tystnat

viskar jag av kärlek hör

hur träden sjunger för dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-10 12:50



Bookmark and Share


    carinamnm
Lite sorglig...
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP