Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På pränt men förbi...bagatell 144

 

 

I långa loppet

minnet kortare glömskan

är minnenas borg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vitsigt av Kia och uppmuntrande!
Och ja instämmer!
2016-09-11

  Karina"Kia"
I minnesbanken firas det när det kommer till tals!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP