Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Imagine"...bagatell 145

 

 

Andarnas uppror

osynliga för blotta

ögat gastar de

förgäves för oss vilsna

som tappat tron på livet

 

där liemannen

skördar växer inga träd

till himlen vi är

sprungna ur samma vatten

tårarna vår syndaflod

 

lyssna och du kan

höra sluta blunda känn

det uppenbara

i budskapet de döda

önskar förmedla till dig




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-10 13:31



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tål att läsas flera gånger tåls att tänka på!

Bra så!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP