Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självömkande bagatell 147

 

 

En motgång går an

men ständiga gör livet

till ett helvete

tänker att en mörk tunnel

också har ett mynningsljus




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-11 12:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trots detta finns ett hopp...
2016-09-11

    ej medlem längre
Om du vänder på bagatellen så är den inte så ömkande!!! Låt hakan peka mot skyn ;)
2016-09-11

    Sefarge VIP
Mullvaden den ständige
Tunnelgrävaren är väl
Snudd på blind -symptomatiskt
För uppgiften?
Tack för skriftligt ljusgrävande!
:)
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP