Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart vid vägs ände...bagatell 148

 

 

Vägen utstakad

trots ett och annat snedsteg

parallella spår

möts förr eller senare

början slutet på cirkeln

 

bakom varje blad

som dör finns redan en knopp

bidar sin tid med

hopp om ny vår efter en

mörk och bister vintertid

 

den som lever får

se körsbärsblomning på bar

kvist hundskit och skräp

vinterns eftermäle och

ett och annat leende

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nä just det knoppar står redo till nästa säsong! Positivt skrivet!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP