Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trumpetens efterklang

Du valde själv
trumpeterna
Anklagade oss alla
en sista gång
Tonen du satte
sorgen du tillverkade

Du efterlämnade
sönderrivna vykort
Efterlämnade gåtor
som ej ska tydas
som ska kännas

Du trivs nog
lagt dig till rätta
hoppas att sorgen
efter dig
är större än minnet

Nu långt senare
minns jag trumpeterna
tydligare
än dig




Fri vers av Bralin
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-09-12 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin