Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Whatsapp

Välkommen
till en intern hemlig grupp
inget viktigt kommer att delges
men det är en jobbgrupp
Bra för vår team spirit!
Dela gärna bilder!

Tillrop
Fler tillrop

Här i Tjeckien brinner det
vi bränner
för stunden

Hästar springer hos oss
i periferin
I centrum
är bilden

Vi tittar på Formel 1
och fotar
fast inte tävlingen

Du ler
Han blinkar
Hon skrattar ut högt
Hen skrattar också ut högt

Ny kille i gruppen
italienare fast i London
Glada tillrop
Dela gärna bilder!
Bra för team spirit!

En enhörning
i sanden
Du ler
Hen skrattar ut högt

Du kan inte längre
skicka meddelanden
till denna grupp
eftersom du inte
längre är medlem
i denna grupp

Jag skrattar ut högt




Fri vers av Bralin
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-12 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin