Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensionärstillverkning


Stämpelklockan klickar
ny dag
med tillverkning
av pensionärer

Jag är på avdelning 8
där rynkorna ingjuts
ett precisionsarbete
för den tålmodige

efterfrågan ökar
eller framtvingas
ny produktionsenhet
klar i Q4

självmord
bland unga ökar
jämfört
med H1 förra året

avdelning 7
som tillverkar käppar
har slut på mörk kastanj
produktion
av modell Sture
står still

Strejk på avdelning 3
för högt tempo
åldrandet ökar
oproportionerligt

Stämpelklockan klickar
vid dagens slut
två timmars övertid
blir karusell till helgen




Fri vers av Bralin
Läst 265 gånger
Publicerad 2016-09-14 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin