Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktion


Jag funderar ofta
på om du finns
du äger mitt minne
tog min rädda oskuld

Din fallos reser sig ur vågorna
minns hur du slog mig i magen
minns hur du spottade mig i ansiktet

Undrar till vilken grad du är konstruerad
skapad, omskapad, omgjord, tillgjord, tillkommit
jag minns det flyktigt starkt
som om det hände igår, eller aldrig har hänt

Minnet i magen
Minnet i bröstet
Minnet i hjärnan
Minnet i minnet

Du bryter horisonten, min första horisont
du är en sådan som räddar liv
men vad gjorde du med mitt liv?

Du står kvar och är dig lik
jag har flyttat och förändrats




Fri vers av Bralin
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-14 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin