Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget vunnet allting kastat

Allting faller nu
Allt störtar med hiskelig fart
Jag vet inte om jag kan resa mig upp igen
Jag vet inte ens vad som är fel
Vilken skruv är lös
Vilken mutter borde jag vrida åt
Vart har det släppt?

Det trycker i bröstet
Jag kan inte andas längre
Kan inte se ut, se ett slut


Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu
Jag är lycklig nu


Någonting är fel i grunden
Men jag håller fasaden uppe
Låter skenet bedra
Jag hör allt du säger men
Min hjärna verkar inte kunna spara information
Det är inte du
Det är jag
Det är jag
Det är jag
Det är mörkt nu
Jag menar mörkt ute, mörkt inne
Mörkt i sinne
Mörkt i mitt minne
Jag har inga mål
Jag vet inte vad jag vill
Jag vet bara vad jag inte vill och

Jag

Vill

Inte




Fri vers (Fri form) av Estelle VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-14 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP