Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIAGNOSERNAS UPPHOVSMÄN ( del I )

Medvetandenivåerna  avgör individernas avstånd
och empati  inför varandras olika världar,vars IQ-
baserade   medvetande  ligger  mellan  omdevetet,
undermedvetet och det mer permanent dagligvar-
ande medvetandet,där ryska,kinesiska och ameri-
kanska psykiatriker har olikt skilda uppfattningar
om verkligheten som den ska vara och ter sig,
vilket föranleder ana att samtliga betraktar varan-
dra  som  psykotiska  vars  vanföreställningar  om
hur verkligheten ser ut och är vill överför  på var-
andra, och  som  nu  ännu  ingen lyckats  övertyga
den andre om vem som  är  sjuk eller frisk  fortgår
den kampen tills vi återvänder till naturen.

Huruvida Amerikas och Australiens urbefolkning
kan benämnas "normala" är tydligen ointressant,
trots att det var de som var naturliga dvs "normala"
-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-16 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP