Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden...


Inte den runt omkring

nej, den inuti...

Det regnar inga ord här längre

alla känslostormarna har stillnat...


Och jag lägger hellre en patiens än skriver




Övriga genrer av Monica VIP
Läst 454 gånger
Publicerad 2006-05-12 18:49



Bookmark and Share


    Mickey Blue Eyes
Åh!! En dikt som fångar och säger så mycket! Precis så där känner jag mig ibland!
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Monica
Monica VIP